LAMAN BLOG YANG AKAN AKU TULIH IKUT SUKAHATI AKU KORANG JANGAN LA MARAH PLAK

Sabtu, 8 Januari 2011

ANAK2 AKU

 Ni lah wajah-wajah anak2 kesayangan ku diorang penyeri keluargaku tanpa diorang hidup kami sunyi.......... lupa nk gtau nama2 diorang yg sbelah kiri 2 MUHAMAD ADHMIN QHALIF yang tgh 2 NURUL AINUN SYAFIQAH kanan sekali 2 MUHAMAD ADWA AKHIL AFFANDY peh panjang sungguh nama anak2 aku. Bukan aku yg bg Ibunya yg bg setiap nama2 2 ada maksud yg tersendiri..............................

aku ceta skit pasal anak2 aku ni...............

Yang sulong ni aku pggil Along, dye pendiam skit tapi kalo ada org kaco adik2 dye dye akan jd ganas

Yang no 2 lg pendiam tp bijak,.....................................

No 3 aku x leh nk kate pe sebiji perangai cam aku suka kaco org...........................

 
gambo ni time tamat persekolahan anak di unversity tadika perpaduan.......................................

time ni.................aku rase cam x percaya anak2 bakal masuk darjah 1.......................................

1 ulasan:

MAPPIAU berkata...

tengok perkembangan anak membesar di depan mate adalah kenangan yang paling indah kan.

mungkin nanti saye pun rase macam ni jugak, tetibe jer anak dah nak melangkah ke sekolah hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini

DANA UNTUK AKU BANTU MASYARAKAT